2020年6月17日 黃金投資

【10日減10磅】親身見證@挑戰黃金比例

  • 2020.6.17
  • 最後更新於 2020.6.17
  • 368
  • Jamie

作為一個坐Office的上班一族,每天有一半以上時間都是坐,然後每到飯後時間,總會很眼瞓,忍不住要找零食”提神”,久而久之,脂肪慢慢積聚,我的小肚腩便因此餵大了!很想在夏天來之前將身上的肥肉都減去,但又不想盲目用對身體沒益處的方法減肥,低碳飲食,食減肥藥、節食等方式全都給我列進黑名單!那麼還有什麼方法可以變成一個黃金比例的身型呢?先前經常聽到廣告說10日減10磅,如果真的那麼輕鬆就好了!

 

黃金比例同10日減10磅一樣,都是不少肥胖女生最渴望的東西。可是,並不是那麼容易就做到的東西呢!其實黃金比例就是用公式去計算出自己的體重及身形比例,只需以「標準體重(kg)=(身高cm-100)x0.9-2.5」,而正常女仔BMI大約在19-24,但我的BMI就偏偏高於24……即是說我是肥胖身形!

 

其實之前我也有試過努力做運動,但真的太累了,每天上班都已經用了不少精力,又如何有體能去做運動呢?所以每次都只維持約一星期左右便放棄了,然後又繼續吃零食,周而復始!

而這陣子,在社交網絡不時都很到一個聲稱「10日減10磅」的廣告,起初都認為只是宣傳技兩吧,但原來試過後才知道,這個S6溶脂修形療程真的可以幫我10日減走10磅呢!

 

其實S6嘅療程除咗可以做到10日減走10磅之外,重可以針對身體7大難減部位:包括肚腩、側腰、背部、手臂、大腿、小腿、臀部下方,因為療程係全新纖體治療科技,獨特、高效能、安全及非侵入性的激光減肥儀器,將高性能的生物激光結合真空抽吸技術,生物激光誘發脂肪細胞分解釋放脂肪酸,真空抽吸技術促進淋巴管道將之自然排出。持續做10次療程就可以做到消脂減肥的效果。

 

而療程其實亦分兩部份嘅,首先做咗溶脂部份,以S6激光儀貼在腰間溶解脂肪大約20-30分鐘左右,然後拆掉儀器貼,再塗上啫喱霜進行淚光淋巴引流修形療程,將脂肪自然排走。整個過程係好舒服,完全無痛嘅。只係做一次療程,我嘅腰圍就已經減咗3cm,效果真係唔錯,而顧問亦同我講,以我嘅情況去睇,只需要10次療程就可以減到10磅,即時我只需花10日就可以減1磅了。

 

最重要嘅係,呢個療程唔會好似做運動咁,唔做體重就反彈返,效果重可以維持到1-2年,真係好神奇呀,以後我就唔洗再怕俾人話係肥婆喇!

熱門文章排行

    最新文章分享

      熱門標籤

      熱門作者

      文章分類